Selecteer een pagina

  WORKSHOP vitaliteit

APK voor lijf en bedrijf is ontstaan vanuit de twee reisorganisaties Creatie & Wellness Travel. Steeds meer organisaties begrijpen dat lichaam en geest nauw verbonden zijn. Een succesvol bedrijf heeft oog voor het welzijn van haar personeel en geeft hier aandacht aan. Dit voelt een medewerker, zodat werk-stress transformeert naar werkplezier. Bedenker van dit concept Monique Sajet werkt nauw samen met trainers en coaches, geselecteerd op basis van vakmanschap, passie en liefde voor trainen en enthousiasmeren van mensen.

‘There are short-cuts to happiness, and dancing is one of them’  Vicki Hofman

 

Workshop van weerstand naar vitaliteit

Een vitale medewerker is een gelukkige medewerker. Vitaliteit bereik je door de juiste balans tussen actie en rust. Dit leer je door letterlijk in beweging te komen. Deze workshop kenmerkt zich door vitale bewegingen en rustige oefeningen, waardoor je het verschil bewust en onbewust ervaart. Verander weerstand naar vitaliteit. 

Duur workshop: 2 uur
Aantal deelnemers: 12 tot 25
Investering: € 747,00 exclusief btw en locatie

Van werkstress naar werkplezier

Ideaal als brainstorm-sessie, managementoverleg of bijzonder teamuitje. Een volledige ochtend of middag met introductie volledig toegespitst op jouw bedrijfscultuur, team en medewerkers. Wij zorgen voor de power, de flow en het gevoel daadwerkelijk iets te bereiken met jouw team.

Duur workshop: 1 dagdeel
Aantal deelnemers: 12 tot 35 
Investering: € 1.350,00 exclusief btw en locatie
Bijzonderheden:  inclusief uitgebreide intake

Seminar op ontdekkingsreis

Voor avontuurlijke bedrijven bieden wij een seminar van een hele dag. Idee is dit elders te organiseren om te ervaren op reis te zijn. Of met onze decor-bouwers uw locatie om te toveren tot nieuwe ervaring. Onze know how, muziek en beweging doen de rest. 

Duur seminar : gehele dag
Aantal deelnemers: 12 tot 50
Investering: € 1.997,00 exclusief btw en locatie
Bijzonderheden: inclusief uitgebreide intake op jouw plek

Waar wacht je nog op?

Contactgegevens

APK voor lijf en Bedrijf
Monique Sajet
+31 6 31 90 89 10‬
info@apkvoorlijfenbedrijf.nl

 

Bedrijfsgegevens

KvK te Rotterdam 60028238.
Bankrelatie NL15KNAB0256916454

Privacy verklaring