Selecteer een pagina

 Trainingen FLOW

 

Je kent het vast wel: je bent ergens mee bezig wat je leuk vindt zonder dat je door hebt hoe lang je al bezig bent. Je zit in de ‘flow’. Als je in de flow zit, kom je moeiteloos in contact met je talenten en kwaliteiten. Weet je dat je deze flow zelf kunt scheppen?

Hoe je dit doet, leer je tijdens de trainingen vertrouwen, verbinding en flow. Wij bieden deze trainingen op aanvraag voor teams vanaf 7 deelnemers.

Training Trust

Jouw unieke talenten ontdekken en daarmee het vertrouwen in jezelf vergroten. Dat is wat je gaat ervaren tijdens deze training. Als je jouw bijzondere kwaliteiten inzet, geeft dit veel energie en gaat je creativiteit stromen.

Wanneer?   wanneer jij wenst, liefst 2 dagen aansluitend
Investering: € 395,00 exclusief btw

Training connection

Verbinding met jezelf… Wat is dat eigenlijk? En hoe kun je door in verbinding te zijn met jezelf persoonlijk groeien en hiermee je kwaliteiten en jouw unieke talenten verder inzetten? In deze training leer je hoe en welke rol je lichaam daarin heeft.

Wanneer? 16 en 17 september 2019
Investering: € 395,00 per deelnemer voor 2 dagen exclusief btw

Training Flow

In deze training ontdek je welke uitdagingen er op je pad zijn en hoe je hier vanuit jouw eigen flow mee om wilt gaan. Ontdek door coaching hoe je uitdagingen transformeert naar mogelijkheden en welk effect dit heeft op je vitaliteit en creativiteit.

Wanneer? 14 en 15 oktober 2019
Investering: € 395,00 per deelnemer voor 2 dagen exclusief btw

Genius Quest pakket

Je zelfvertrouwen vergroten, contact maken met je kwaliteiten en vanuit hier de moeiteloosheid ervaren in leven en werk.  Dat noemen wij flow, Tijdens de Genius Quest combineren wij de 3 trainingen trust, connection en flow tijdens een midweek op een unieke locatie in Frankrijk. We vliegen van Rotterdam naar Bergerac en logeren bij een authentiek stel die sinds 10 jaar met passie een boerderij runnen, zie www.simplycanvas.

Wanneer? op aanvraag voor teams vanaf 7 deelnemers
Investering: € 1.997 inclusief vlucht Rotterdam-Bergerac en 6 overnachtingen in een safaritent of apartement

Waar wacht je nog op?

Contactgegevens

APK voor lijf en Bedrijf
Monique Sajet
+31 6 31 90 89 10‬
info@apkvoorlijfenbedrijf.nl

 

Bedrijfsgegevens

KvK te Rotterdam 60028238.
Bankrelatie NL15KNAB0256916454

Privacy verklaring
Algemene voorwaarden