Selecteer een pagina

 VITALISERENDE Trainingen

Je kent het vast wel: je bent ergens mee bezig wat je leuk vindt zonder dat je door hebt hoe lang je al bezig bent. Je zit in de ‘flow’. Weet je dat je deze flow zelf kunt creëren? Als je in de flow zit, kom je in contact met jouw talenten en kwaliteiten.

Hoe je dit doet, leer je bij APK voor lijf en bedrijf onder begeleiding van drie ervaren coaches tijdens de trainingen TRUST , CONNECTION en FLOW. Wij bieden deze trainingen incompany en op inschrijving.

Training Trust

Jouw unieke talenten ontdekken en daarmee het vertrouwen in jezelf vergroten. Dat is wat je gaat ervaren tijdens deze training. Als je jouw bijzondere kwaliteiten inzet, geeft dit veel energie en gaat je creativiteit stromen.

Wanneer? 1 en 2 juli 2019
Investering: € 395,00 exclusief btw

Training connection

Verbinding met jezelf… Wat is dat eigenlijk? En hoe kun je door in verbinding te zijn met jezelf persoonlijk groeien en hiermee je kwaliteiten en jouw unieke talenten verder inzetten? In deze training leer je hoe en welke rol je lichaam daarin heeft.

Wanneer? 16 en 17 september 2019
Investering: € 395,00 per deelnemer voor 2 dagen exclusief btw

Training Flow

In deze training ontdek je welke uitdagingen er op je pad zijn en hoe je hier vanuit jouw eigen flow mee om wilt gaan. Ontdek door coaching hoe je uitdagingen transformeert naar mogelijkheden en welk effect dit heeft op je vitaliteit en creativiteit.

Wanneer? 14 en 15 oktober 2019
Investering: € 395,00 per deelnemer voor 2 dagen exclusief btw

Genius Quest pakket

Leer je zelfvertrouwen vergroten en contact maken met je kwaliteiten en talenten tijdens (één van) de trainingen. Volg je alle drie de trainingen, dan ontvang je een mooie korting. Dit noemen we de Genius Quest. De begeleiders werken met muziek, beweging, theorie en de natuur. De trainingen zijn op maandag en dinsdag van 10.00 – 17.00 uur in een inspirerende omgeving in Rotterdam.

Wanneer? Bovenstaande data
Investering: € 995,00 exclusief btw

Waar wacht je nog op?

Contactgegevens

APK voor lijf en Bedrijf
Monique Sajet
+31 6 31 90 89 10‬
info@apkvoorlijfenbedrijf.nl

 

Bedrijfsgegevens

KvK te Rotterdam 60028238.
Bankrelatie NL15KNAB0256916454

Privacy verklaring
Algemene voorwaarden